UN EQUIP DE PROFESSIONALS MÈDICS ESPECIALITZATS EN LA TERCERA EDAT

Approp el formem un conjunt de professionals mèdics amb experiència contrastada en diferents camps de la salut, altament qualificats i especialitzats en el tractament de la població de la tercera edat.


Disposem d’acords i convenis de col·laboració amb universitats i empreses punteres en cada un dels camps que tractem, un fet diferencial que ens permet oferir un servei d’alta qualitat i garanties de caràcter científic i tècnic.


Aquest doble coneixement mèdic i humà l’apliquem, també, a la formació del personal del centre geriàtric, que posem en pràctica per garantir la màxima fluïdesa, comunicació i facilitats entre el personal del centre i el d’Approp, facilitant així la vida als pacients.

UN SERVEI BASAT EN L’EQUILIBRI PROFESSIONAL I HUMÀ

Volem trobar l’equilibri entre el nihilisme i el sobretractament i, per això, ens basem en l’ètica en geriatria, en la presa de decisions durant el darrer tram de la vida de les persones. Tenim l’objectiu d’assolir una millor qualitat de vida per a la gent gran, ser un suport per a les seves famílies i millorar la qualitat dels serveis oferts per part dels centres.

 

Treballem en base a la professionalitat i a la humanitat, essent proactius i innovadors en cada una de les situacions i contextos.

Contacte

Correu electrònic: direccio@approp.net


També pot trucar-nos al telèfon: +34 93 816 80 24 +34 93 816 80 24

APPROP Resident a les xarxes socials:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© APPROP RESIDENT, SL