Especialització en àmbits mèdics clau per als avis

A través d’un grup de professionals altament qualificats, a Approp oferim una cobertura de salut en els àmbits de l’Odontologia, la Podologia, la Logopèdia i l’Audició, tot adaptant aquestes especialitats en el marc de les persones grans. A més, també oferim solucions en altres àmbits, com els serveis jurídics, legals o mercantils tant per als centres geriàtrics com per als residents.

 

 

Acostem els serveis odontològics a les residències per a la tercera edat mitjançant la prestació de serveis en una clínica mòbil totalment equipada a nivell tecnològic i amb totes les comoditats, que desplacem fins als centres. Afrontem el tracte amb els residents des d’una perspectiva geriàtrica i ètica. Per qüestions d’edat, aquest segment de la població té un risc més elevat de patir problemes de caràcter oral per raons de falta de seguiment professional i nosaltres ens encarreguem d’eradicar aquest problema. La nostra unitat mòbil dental disposa de totes les garanties i presta- cions sanitàries a nivell europeu per poder oferir qualsevol  tractament in situ.

 

 

 

Tractem amb antelació alteracions com la disfàgia orofaríngia (DOF), la disàrtria i l’afàsia, problemes derivats de canvis fisiològics que poden aparèixer amb el pas dels anys i que, a més de la parla, poden afectar la deglució: absència de peces dentals, edentulisme, afecció periodontal, pròtesis dentals mal ajustades, manca o insuficient higiene oral o xerostomia. Intervenint amb temps la DOF aconseguim una deglució més segura i eficaç, disminuïm complicacions respiratòries i assegurem i afavorim un estat d’hidratació adequats. L’objectiu del tractament logopèdic és doncs, per una banda, explorar tractaments específics d’aquestes alteracions i, per l’altra, assessorar i formar el personal sanitari implicat i a les famílies, afavorint una comunicació més efectiva i una degulació el màxim de segura.

 

 

 

Els peus són una de les parts del cos humà més sensible entre les persones grans. Les malformacions congènites són un problema habitual entre aquest segment de població i, per aquest motiu, fem front a aquesta problemàtica mitjançant un grup de professionals de la podologia amb una àmplia experiència en tractar persones d’edat avançada. Coneixem àmpliament els problemes, inquietuds i molèsties més recurrents derivats del pas dels anys a la zona dels peus i els afrontem mitjançant un tracte altament professional i humà.

 

 

 

Contacte

Correu electrònic: direccio@approp.net


També pot trucar-nos al telèfon: +34 93 816 80 24 +34 93 816 80 24

APPROP Resident a les xarxes socials:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© APPROP RESIDENT, SL